DEEN Sponsormunten actie is weer begonnen en wij doen mee!

Nadat wij vorig jaar uitgeloot waren, mogen wij dit jaar gelukkig weer meedoen aan de laatste editie van de DEEN Supermarkten sponsormunten actie. I.v.m. de overname van DEEN Supermarkten is een prijzenpot van 400.000 Euro gereserveerd, dus hier ligt een hele mooie kans voor ons. Verzamel al je munten en help de vereniging naar een mooi bedrag als extra sponsoring waar we mooie dingen van kunnen doen!

Onze munten koker staat weer bij de Deen op de Vredehofstraat. Spaar ze op (ook van al je kennissen, vrienden, familie, buren, …) en lever ze in, zodat wij een mooi bedrag kunnen ophalen voor de vereniging!
Dit kan uiteraard bij DEEN Supermarkten op de Vredehofstraat, maar alle verzamelde munten mogen ook in een zakje worden afgegeven bij onze voorzitter Wytze (Jan Willemszstraat 1 in Hoorn) of jeugd coordinator Peggy (Bleekmeer 11, Zwaag).

De sponsoractie loopt van zondag 18 juli t/m zaterdag 14 augustus 2021. Munten kunnen evt. t/m zaterdag 21 augustus 2021 worden ingeleverd bij de koker van de Deen op de Vredehofstraat.