Het seizoen staat op het punt van beginnen!

Beste leden van De Hoppers, ouders, familie en vrienden van de club,

Het is bijna weer tijd voor het nieuwe seizoen!
Vanaf zondag 25 augustus starten wij voor de jeugdteams met onze Kick-off. Naast trainingen zullen hier (voor de U12, U14, U16 en U18 teams) ook oudermeetings worden gehouden, waarbij wij iedereen van harte uitnodigen! Belangrijk nieuws en afspraken rondom de teams zullen hier worden besproken, dus het is belangrijk hierbij te zijn. Daarnaast kan de eerste training worden bekeken, altijd leuk om met elkaar zo het seizoen te starten!

Vanaf maandag 26 augustus zal het standaard trainingsschema van start gaan, kijk snel op het Trainingsschema wanneer jouw team staat ingedeeld. De team indeling vind je bij Teams op onze website. Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn, stel deze dan bij Bart Schuurman (bart_schuurman@hotmail.com).

Vanaf het weekend van 14/15 september zullen de competities starten. Vanaf 30 augustus zullen de competitie overzichten beschikbaar worden gemaakt door de NBB. Kijk op onze site onder Sportlink om meer informatie hierover via de Sportlink app te kunnen ontvangen.

Noteer verder nog woensdag 4 september voor de Algemene Leden Vergadering (ALV), welke in de Vredehof wordt gehouden vanaf 20.00 uur (inloop 19.30 uur).

Houd de website, maar vooral ook onze social media via Instagram en Facebook in de gaten de komende periode om op de hoogte te blijven. Op naar een sportief, gezond, leerzaam en gezellig seizoen 2019-2020!

 

Met sportieve groet,
Het Bestuur

 

*Waar U18 staat zou ook U20 moeten staan, dit is een gezamenlijke training voor alle U18 en U20 teams!