Mario Bennes stopt bij het Heren 1 team

Helaas moeten wij melden dat Mario Bennes vanaf komend seizoen niet meer actief zal zijn als coach van ons Heren 1 team bij De Hoppers. Na een evaluatie van het huidige seizoen heeft Mario aangegeven niet het gewenste effect en resultaat uit het team gehaald te hebben. Voor komend seizoen ziet hij zichzelf niet als de aangewezen trainer/coach om het team de volgende stap te laten kunnen zetten.

Wij willen Mario enorm bedanken voor zijn inzet in de afgelopen jaren bij De Hoppers! Met zijn enorme inzet en betrokkenheid heeft hij persoonlijk en heeft het team een enorm positieve bijdrage gehad binnen de vereniging. Als vlaggenschip van de vereniging was dit een voorbeeld binnen de vereniging, waarbij Mario altijd centraal stond.
De betrokkenheid en positieve houding richting De Hoppers heeft Mario duidelijk uitgesproken. Hij zal dan ook i.i.g. in de komende periode nog betrokken blijven bij het afronden van dit seizoen, het zoeken naar een goede opvolger om het Heren 1 team op het gewenste niveau te houden en te ondersteunen bij maken van het Technisch plan, dat de trainers/coaches betere ondersteuning zou moeten geven richting de toekomst. Het Bestuur is Mario naast zijn inzet, kennis en kunde van de afgelopen jaren hier enorm dankbaar voor en is blij dat dit de goede band ondersteunt die ook na zijn rol als trainer/coach van ons Heren 1 team binnen de vereniging vervult.

Voor de vereniging en Stiching Basketballschool De Hoppers (faciliterend rondom het Heren 1 team) is dit een grote en belangrijke verandering, wat inhoudt dat wij in de komende periode hard op zoek zullen gaan naar een geschikte vervanger om het team voor volgend seizoen op het gewenste niveau te laten spelen. Zodra hier meer informatie over bekend is, zal dit worden gedeeld via onze website.

 

Met sportieve groet,
Het Bestuur van De Hoppers