Mei trainingen en informatie rondom seizoen afsluiting

Beste (ouders/verzorgers van) leden van De Hoppers,

Het seizoen 2018-2019 is helaas al weer bijna afgelopen. A.s. zaterdag 13 april is de laatste thuisdag en de komende weken worden de laatste team trainingen van het seizoen 2018-2019 gehouden (vrijdag 26 april is de laatste “normale” trainingsdag).
De week hierna (29 april t/m 3 mei) zijn er geen trainingen, maar net als voorgaande jaren volgen er vanaf dinsdag 7 mei t/m donderdag 23 mei gecombineerde trainingen, waarbij alle leden welkom zijn. Je bent uitgenodigd om aan te sluiten bij de leeftijdscategorie waarbij je volgend seizoen wordt ingedeeld. Aanmelden voor deze trainingen is niet nodig!
De tijden per groep (waar je volgend jaar in terecht komt!) voor de mei trainingen op dinsdag en donderdag zijn als volgt:
– 17.00-18.00 uur: U10 en U12 (geboren in 2008 en later)
– 18.00-19.00 uur: U14 (geboren in 2006 + 2007) en U16/14 recreanten groep van Christine + nieuwe leden U14/U16 (2004 t/m 2007))
– 19.00-20.00 uur: U16 en U20 teams (geboren in 2001 t/m 2005)
– 20.00-21.00 uur: V18 1 + M18 1 + M22 (Landelijk spelende teams + M22)
Als definitief einde van het seizoen wordt op zaterdag 25 mei een afsluitend Eindtoernooi georganiseerd. Noteer deze datum in je agenda! Dit toernooi wordt ’s middags gehouden voor alle senioren en jeugdleden die volgend seizoen U14 of ouder zijn (geboren in 2006 of eerder). Ook zijn wij bezig tijdens deze dag iets voor de U12/U10 groep voor volgend seizoen (en recreanten U12 van dit seizoen). Wat exact volgt nog, dus houd de website  Facebook en Insta in de gaten. Aanmelden voor 26 mei is noodzakelijk om dit goed te organiseren. Aanmelden kan vanaf dit moment via dehoppers-jeugd@hotmail.com.
Het seizoen wordt afgesloten met De Hoppers BBQ, na het Mix toernooi op zaterdag 25 mei. Mail naar dehoppers-jeugd@hotmail.com je aan te melden (aanmelden voor het Mix toernooi + BBQ kan gezamenlijk worden gedaan).
Dan, een belangrijke (maar hopelijk overbodige) melding ter herinnering. Mocht je na dit seizoen toch je lidmaatschap willen opzeggen of aanpassen, dan dient dit voor 1 mei schriftelijk (lees: per e-mail) te worden gedaan bij de ledenadministratie: dehoppers-ledenadm@hotmail.com.
Tevens verwachten wij dat leden die het afgelopen seizoen recreant waren, maar komend seizoen competitie willen spelen dat zij dit z.s.m. melden. Andersom (van competitie spelend naar recreatief lid) moet ook voor 1 mei worden gemeld.
De reden is dat wij onze teams voor volgend seizoen begin mei al bij de Bond moeten aanmelden.
De voorlopige team indeling zal tijdens het eindtoernooi in de Vredehof worden opgehangen (voor zover nu bekend, want uit ervaring weten wij dat er nog vaak wijzigen komen voor en zelfs tijdens de zomervakantie). Bij evt. vragen kan je altijd naar mij toe stappen of telefonisch contact opnemen.
Tot slot, de Algemene Ledenvergadering (ALV) wordt op woensdag 4 september gehouden, vanaf 20.00 uur in de Vredehof (inloop en inzicht in het financiele resultaat is vanaf 19.30 uur mogelijk). De trainingen in het nieuwe seizoen starten weer op maandag 2 september. Het trainingsschema zal in de komende periode worden gemaakt en via de website worden gepubliceerd; www.hoppersbasketball.com
Mochten er overige vragen zijn, kan er altijd worden gemaild naar dit e-mailadres.
Met sportieve groet,
namens het bestuur van De Hoppers,
Bart Schuurman (interim Wedstrijdsecretaris)
Ps. Mocht je interesse hebben om de vereniging te helpen als Wedstrijdsecretaris? Informeer eens wat het inhoudt, wij zijn voor komend seizoen volop op zoek naar een invulling van deze vacature!
Mocht een vaste bestuurstaak je niet op het lijf geschreven zijn, maar wil je wel helpen met incidentele activiteiten? Ook dan krijgen wij graag bericht, om te kijken waar hulp nodig is (bijv. bij het organiseren van een evenement of ondersteuning bij een team als teammanager of het bijhouden van het rij- en wasschema).