U10 toernooi in Hoorn en de jongste jeugd groeit bij De Hoppers met dank aan Berend Botje!

Na veel jaar konden wij bij De Hoppers weer een U10 toernooi organiseren, waar iedereen enorm blij mee was! Helaas door de Corona maatregelen was het niet zoals we zouden willen, maar de kids hebben een geweldige dag gehad en enkele ouders konden in de kantine via een livestream de wedstrijdjes nog volgen en de kids tussen de wedstrijden door opvangen.
Groot compliment voor deze ontwikkeling ligt bij onze trainer van deze groep, Marcel Starke. Met Andras als assistent maken zij de trainingen tot een succes en komen de nieuwe leden ons bijna wekelijks tegemoet. Super leuk om te zien, waarvoor dank heren!

Naast dit goede nieuws is er ook een nieuwe sponsor gevonden. Kinderopvang Berend Botje heeft nieuwe tenues voor het team gesponsord. Onderstaand persbericht is hierna vrijgegeven, wat wij uiteraard ook op onze website willen delen. Kinderopvang Berend Botje bedankt voor de steun aan De Hoppers, waardoor de kids een nog mooiere beleving krijgen tijdens het spelen van hun eerste wedstrijden op het basketbalveld!

Jongste jeugd bij basketbalvereniging De Hoppers groeit!

Steeds meer kinderen spelen mee in het jeugdteam van de Hoornse basketbalvereniging De Hoppers. Eind vorig jaar is daarom besloten om mee te doen met de Benjaminstoernooien in de regio. Hiervoor zijn natuurlijk mooie nieuwe tenues nodig. Kinderopvang Berend Botje draagt de jeugdsport in de regio een warm hart toe en heeft het hele team in het nieuw gestoken.  

Basketbalkunsten

Afgelopen zondag 4 oktober was het dan eindelijk zo ver. Voor het eerst konden de kinderen in een thuiswedstrijd hun basketbalkunsten vertonen. De opkomst was groot en de kinderen hebben heel goed gespeeld! Eén wedstrijd wonnen ze met een ruime overwinning. De andere twee wedstrijden waren erg spannend, ze verloren nipt van het team uit Julianadorp en speelden gelijk tegen het meisjesteam uit Den Helder. Natuurlijk was het erg jammer dat de ouders de kinderen niet in de zaal konden aanmoedigen. Gelukkig was er voor een livestream gezorgd, zodat zij op afstand de wedstrijd konden volgen.

Meer informatie en meedoen

Ondanks dat het jeugdteam al aardig groeit, is er nog ruimte voor meer jongens en meiden om zich aan te sluiten bij De Hoppers. Vanaf 2021 hopen zij met twee teams mee te doen aan de Benjaminstoernooien. Jongens en meisjes geboren tussen 2011 en 2013 zijn van harte welkom om een keer meer te trainen met De Hoppers. De trainingsdagen zijn dinsdag- en donderdagmiddag in Sportcentrum Vredehof. Voor meer informatie of aanmelden voor een proeftraining kun je mailen naar dehoppers-jeugd@hotmail.com